A A A ћир |  lat |  eng
Naslovna » O kancelariji » Direktor
Etnički motivisani incidenti na Kosovu i Metohiji, 2021. Pregovarački proces sa Prištinom Informator
Vreme od preuzimanja obaveze formiranja ZSO
Godina Mesec Nedelja Dan
Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19 Pecat

Direktor

Milan Ravić

Milan Ravić, v.d. direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Rođen je 12. oktobra 1982. godine u Kraljevu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Zvanje diplomiranog politikologa za međunarodne poslove stekao je 2008. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, gde je potom 2012. godine završio i specijalističke akademske studije.

Tokom odsluženja redovnog vojnog roka 2009. godine završio je Kurs slušalaca za rezervne oficire Vojne akademije u Beogradu, na osnovu čega je iste godine u avgustu proizveden u čin rezervnog potporučnika pešadije.

U Vojnoobaveštajnoj agenciji Ministarstva odbrane Republike Srbije u periodu od 2010. do 2015. godine obavljao je dužnosti samostalnog analitičara.

Od 2015. do danas je zaposlen u Kancelariji za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa PIS u Prištini, gde je do 2021. godine najpre obavljao poslove samostalnog savetnika u Odseku za pripremu, praćenje i koordinaciju pregovaračkog procesa, a od 2021. do 2022. godine rukovodio tom celinom kao šef odseka.

Odlukom Vlade Republike Srbije od 10. novembra 2022. godine postavljen je na funkciju v. d. direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa PIS u Prištini.

Govori engleski jezik.

Oženjen je suprugom Marijom, sa kojom u braku ima jedno dete.