Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Директор

Милан Равић

Милан Равић, в.д. директора Kанцеларије за координационе послове у преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини.

Рођен је 12. октобра 1982. године у Краљеву, где је завршио основну школу и гимназију.

Звање дипломираног политиколога за међународне послове стекао је 2008. године на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, где је потом 2012. године завршио и специјалистичке академске студије.

Током одслужења редовног војног рока 2009. године завршио је Курс слушалаца за резервне официре Војне академије у Београду, на основу чега је исте године у августу произведен у чин резервног потпоручника пешадије.

У Војнообавештајној агенцији Министарства одбране Републике Србије у периоду од 2010. до 2015. године обављао је дужности самосталног аналитичара.

Од 2015. до данас је запослен у Канцеларији за координационе послове у преговарачком процесу са ПИС у Приштини, где је до 2021. године најпре обављао послове самосталног саветника у Одсеку за припрему, праћење и координацију преговарачког процеса, а од 2021. до 2022. године руководио том целином као шеф одсека.

Одлуком Владе Републике Србије од 10. новембра 2022. године постављен је на функцију в. д. директора Канцеларије за координационе послове у преговарачком процесу са ПИС у Приштини.

Говори енглески језик.

Ожењен је супругом Маријом, са којом у браку има једно дете.