A A A ћир |  lat  
Naslovna » Aktuelno » Vesti » Đurić: Priprema se manipulacija srpskim glasovima na KiM
Etnički motivisani incidenti na Kosovu i Metohiji, 2021. Pregovarački proces sa Prištinom Informator
Vreme od preuzimanja obaveze formiranja ZSO
Godina Mesec Nedelja Dan
Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19 Pecat

Đurić: Priprema se manipulacija srpskim glasovima na KiM

13. oktobar 2019.

Upozoravamo domaću i međunarodnu javnost da se priprema manipulacija srpskim glasovima na Kosovu i Metohiji, a sve sa namerom da se pošto-poto u prištinski parlament mimo volje našeg naroda ugura neki Kurtijev Srbin.

Marko Đurić

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Iz ovoga ceo svet treba da vidi kakvi šovinisti i ludaci se u Prištini bave politikom, a sve se ovo radi da bi se Srbi još jednom lažno optužili i izložili mržnji, sa ciljem da se iz ponora izborne katastrofe izvuku Rada Trajković i drugi Kurtijevi kandidati.

Bizarno je kakvim se trikovima Priština služi kako bi u ovoj šovinističkoj farsi srušila izborni rezulatat Srpske liste, i poručujemo svima koji misle da prekrajanje izborne volje srpskog naroda može ostati bez posledica da još jednom promisle, jer ovo fingiranje trovanja, koje podseća na događaj iz 1990. godine, jeste brutalni primer izrugivanja demokratiji i ljudskim pravima.

Javnost na Kosovu i Metohiji se danima iz propagandnih kuhinja u Prištini priprema za nekakav veleobrt prilikom brojanja glasova iz centralne Srbije, i danas su, na perverzan i bizaran način, učinili prvi korak ka potpunom ukidanju prava Srba na slobodnu političku volju.

Ne ulazeći u to da li su albanski članovi prištinske Centralne izborne komisije odglumili alergiju, ili su dobili "šovinijazu" usled psihosomatske reakcije na prisustvo predstavnika Srpske liste, upozoravamo političke aktere u Prištini i njihove savetnike da se ne igraju sa stabilnošću regiona.

O ovoj sramoti će biti informisan čitav svet, i ako iko misli da ovo političko razbojništvo i mangupiranje može da prođe, grdno se vara.