Насловна » Актуелно » Вести » Мали балкански Хитлер Курти хоће етнички чисто Косово и Метохију, зато му смета Вучић
Етнички мотивисани инциденти на Косову и Метохији, 2021. Преговарачки процес са Приштином Informator
Време од преузимања обавезе формирања ЗСО
Година Месец Недеља Дан
Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19 Pecat

Мали балкански Хитлер Курти хоће етнички чисто Косово и Метохију, зато му смета Вучић

25. април 2022.

Једини који представља опасност за мир и стабилност на Западном Балкану јесте мали балкански Хитлер Аљбин Kурти који сања да до последњег Србина очисти простор Kосова и Метохије.

 Петар Петковић

Фото: Канцеларија за Косово и Метохију

У таквим хитлеровским сновима и плановима му смета председник Александар Вучић који се лавовски бори за интетесе српског народа на KиМ, који неће дозволити било коме да етнички очисти наш народ из јужне покрајине и спроводи нове погроме и олује.

Управо у томе лежи разлог за свакодневне Kуртијеве нападе на председника Вучића, који је доказао своју опредељеност за регионални мир и стабилност, за градњу поверења и мирног суживота.

Док је Београд помагао и Србе и Албанце Приштина је обнављала спомен кућу нацистичког колаборационисте Џафера Деве, док мали Хитлер хоће да прави "велику Албанију", Београд се залаже за "Отворени Балкан" и док одбија да формира ЗСО као гарант мира и стабилности, Kурти шаље Росу у српске средине.

Зато поручујем малом Хитлеру да ће Александар Вучић остати његова ноћна мора јер никада неће дозволити да очисти Kосово и Метохију од Срба и оствари своје идеале о етнички чистом Kосмету.